ARKITEKT TEGNESTUE

Uanset om du skal have tilpasset et af vores husprojekter til dine individuelle behov, har en atypisk byggegrund eller ønsker at få tegnet et helt nyt husprojekt, er der altid gode råd at hente i vores arkitekt tegnestue. Kontakt os for en uforpligtende samtale hvor vi altid gør vores bedste for at hjælpe dig videre med dit byggeprojekt. Ring til vores tegnestue på tlf. nr.: 7161 8876 eller udfyld vores kontaktformular. Vi kontakter dig inden for 24 timer.

Tilpasning og rådgivning.

Skal du have tilpasset et af vore husprojekter til lokalplanen eller kommuneplanen for din byggegrund? Skal huset tegnes ind på din matrikel? Skal du have hjælp til ansøgningen om byggetilladelse eller ønsker du professionelt byggetilsyn med dit byggeprojekt? Vores tegnestue kan hjælpe dig igennem i alle faser af dit byggeprojekt . Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. nr.: 7161 8876 eller via vores kontaktformular.

Individuelt husprojekt.

Fandt du ikke et hus der dækker alle dine behov? Drømmer du om et hus tegnet specielt til dig? Vores tegnestue elsker nye udfordringer. Med afsæt i omfattende faglig erfaring og med fokus på dine boligbehov yder vi professionel rådgivning gennem hele projektet – fra ide til det nøglefærdige hus. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med at realisere dine boligdrømme. Ring på tlf. nr.: 7161 8876 eller udfyld vores kontaktformular.

Mød arkitekterne

Book et møde med arkitekten:

Kontakt os for at aftale et møde med arkitekten. Ring på tlf. nr.: 7161 8876 eller udfyld vores kontaktformular.
Vi kontakter dig inden for 24 timer for at bekræfte mødeaftale.

* Skal udfyldes

Besøg vores tegnestue / mød arkitekten på byggegrunden:

Kig endelig forbi tegnestuen på Christianshavn og mød NORDIC-HOME arkitekter. Ring 7161 8876 eller udfyld vores kontaktformular for at booke et møde. Der er også mulighed for at mødes med arkitekten på selve byggegrunden.

Vi glæder os til at hilse på dig og byder på kaffe i hverdage 9-17. Vi ser frem til at høre om dit byggeprojekt.

 

Med venlig hilsen

 

NORDIC – HOME ║ Arkitekt tegnestue