• ICON DG 159 m2

    træ typehus + 38 m2 garage

ICON DG er et 1,5 plan typehus i træ med areal på 159 m2 samt en dobbel garage på 38 m2. Huset er tegnet af tegnestuen ASYMMETRI – Arkitektur & Planlægning. Ligesom øvrige huse i ICON serien har huset et zinkbeklædt sadeltag med 45 graders hældning.

Arkitekttegnet hus planer klik for større billede

Typehus eksteriør perspektiver (træbeklædning) klik for større billede

Typehus facader (ubehandlet træbeklædning) klik for større billede

Hus beskrivelse:

Prisberegning af ICON DG træhusHuset er et træ-konstruktion typehus fra vores ICON serie. Denne model har en delvist indbygget dobbel garage og en tagterrasse i forbindelse med det store soveværelse. Huset har en semiprivat stueetage med køkken, bryggers, rumlig stue/spisestue og et lille badeværelse. Den beboelige tagetage indeholder et master bedroom, tagterrasse, to værelser, stort badeværelse og plads til et lille kontor.

Valget af trækonstruktion til ICON DG huset er foruden træhusets æstetik også et ønske om at tilbyde et billigt arkitekttegnet hus til danske familier. Huset er projekteret af præfabrikerede elementer der hurtigt kan samles på byggepladsen. Herved minimeres byggetiden og derved omkostninger til opførelse af ICON DG træhus. Kontakt vores arkitekttegnestue for henvisning til entreprenører der arbejder med præfabrikerede trækonstruktioner.

Huset er tegnet som et lavenergihus. Der kan med fordel implementeres tekniske løsninger i typehuset, som bidrager yderligere til at spare på energi og resurser i den daglige drift. ICON DG er vores bud på et billigt miljøvenligt træhus i to etager.

ICON DG findes også som 142 m2 hus, og 191 m2 hus. Typehuset fås også som et højtisoleret porebeton hus. Se projekterne her på siden eller kontakt vores tegnestue for yderligere oplysninger om ICON serien.

Hus data:

Hustype:helårshus
Arkitekt:ASYMMETRI
Boligareal:159 m2
Garage areal:38 m2
Areal i alt:197 m2
Antal værelser inkl. stue:4
Antal badeværelser:2
Taghældning:45 grader
Højde tagryg:7,90 m
Højde tagfod:3,60 m
Hus længde:15,00 m
Hus bredte:9,80 mVi udbygger løbende vores huskatalog med nye spændende projekter. 

Tilmeld dig vores GRATIS nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer om nye arkitekttegnede huse fra NORDIC – HOME.

 

For at bekræfte din tilmelding skal du venligst klikke på linket i den e-mail, som vi sender til dig.

Comments are closed.